20 Ağustos 2015 Perşembe



Dünya'nın Bir Numaralı Kaykay Dergisi
"Thrasher Magazine"

  Aylık bir kaykay dergisi olan "Trasher Magazine", 1981 yılında Kevin Thatcher, Eric Swenson ve Fausto Vitello tarafından A.B.D - San Francisco'da kuruldu.

Fausto Vitello - (1946 - 2006)
  Kaykayı ve Kaykay kültürünü barındıran her konuda yayınlar yapmaktadırlar(müzik, fotoğraf, röpörtaj, skatepark incelemeleri vs.). Dergiye ait kapsamlı bir web sitesi de mevcuttur.


  Bu web sitesinde de kendi içinde gruplara ayrılmış bölümler bulunmaktadır. Bunlar; "Hall Of Meat", "Firing Line",  online mağaza, radyo yayını, video arşivi ve kayıtlı kullanıcılar için tartışma platformudur.


  Thrasher'ın, bu hizmetlerin dışında verdiği bir başka hizmet ise "Double Rock Indoor Skateboarding Facility"dir. 1999 yılında çıkartılan "Trasher: Skate and Destroy" adlı Playstation oyununa da sponsor olmuştur.


  1990 yılından itibaren "Skater of the Year" nam-ı diğer "Yılın Kaykaycısı" ödülü Thrasher tarafından her yıl verilmektedir. Bu ödülün tarihinde yalnızca iki kişi bu ödüle iki kez layık görülmüştür, bunlar Chris Cole ve Danny Way'dir.


  Thrasher Magazine'nin bir diğer projesi ise "King of the Road"dur. İlk olarak 2003 yılında başlatılan "K.O.T.R."ın amacı, seçilen kaykay markalarından oluşturulan takımlardan, Thrasher tarafından verilen görevlerin iki hafta içerisinde Amerika'yı gezerek doğru ve estetik bir şekilde tamamlamaları istenir. Her görev bir ödülü temsil eder. Görevler sonunda en çok ödülü toplayan takım "King of the Road" turunun kazananı olur. 


  Kaykay ile ilgili kapsamlı haberler, videolar, röportajlar bulabileceğiniz, camianın en haşin dergisi "Thrasher Magazine".