28 Ağustos 2015 Cuma

Müzik Kariyeri Yapan 10 Efsanevi Kaykaycı

1 - Screaming Lord Salba - Steve Alba

Santa Cruz için kayan Steve Alba bir çok Rock ve Punk grubunda çalmıştır.
Surf ve Rockabilly esintilerini hardcore türünde birleştirerek, kaymaya çıktığınız zaman spot ararken dinleyebileceğiniz keyifli müzikler ortaya çıkartmıştır.

dinlemek için tıklayın.

2 - G.F.P - Tony Alva

Efsanevi Z-Boy Tony Alva, ilk kez 80'li yıllarda "Scoundrels" grubunda bass gitarist olarak karşımıza çıkıyor. 2007 Yılında ise G.F.P (General Fucking Principle) grubu ile müzik kariyerine devam ediyor.

dinlemek için tıklayın.

3 - The Faction - Steve Caballero

"Caballerial" nam-ı diğer "Full Cab" (Fakie 360 Ollie) hareketinin isim babası olan Steve Caballero, Kaykaycılar tarafından Kaykaycı müziği sloganıyla tanınan The Faction grubunun gitaristidir.

dinlemek için tıklayın.

4 - Muskabeatz - Chad Muska

Kendine has tarzı ile her zaman ilgi gören Chad Muska, her zaman müzik ile kaykayın ayrılmaz bir bütün olduğunu savunmuştur. Şubat 2013 yılında "Muskabeatz" albümüne imzasını atan Chad Muska albümünde, Wu-Tang'in efsanevi MC'leri Raekwon ve U-God başta olmak üzere bir çok ünlü sanatçıya yer vermiştir.

dinlemek için tıklayın.

5 - Black Flag - Mike Vallely

Profesyonel kaykaycı, profesyonel güreşçi, profesyonel hokey oyuncusu, müzisyen, dublör ve aktör olan Mike "V" Vallely, kaykay camiasının sert adamlarından da birisidir. Bir çok müzik grubunda yer almış olan Mike V, 2014 yılından beri Black Flag adlı grubun vokalidir.

dinlemek için tıklayın.

6 - Ray Barbee

20 yılı aşkın süredir kaykay kariyeri olan Ray Barbee aynı zamanda hem söz yazarı hem de birden fazla enstruman çalan birisidir. 2003 yılında ilk albümünü çıkartmıştır, yine kendisi gibi kaykaycı olan dostu Tommy Guerrero ile The Firm markasının "Can't Stop" adlı videosuna şarkılar yazmışlardır. Emprovize Caz esintilerini seven Ray Barbee, kaykay stilinde de emprovize takılmayı sevmiştir.

dinlemek için tıklayın.

7 - Goatmouf Gumbo - Shane Heyl

Shake Junt markasının kurucusu olan Shane Heyl'in tarzını anlatmak gerekirse Lil' Wayne ile Limp Bizkit'in karışımı olarak betimlenebilir. Goatmouf Gumbo lakabıyla "Switch Heel" adlı bir albüm çıkartmıştır. Baker takımından Terry Kennedy ile "Let it Float" adlı bir single'da da düet yapmıştır.

dinlemek için tıklayın.

8 - Fly Society - Terry Kennedy

Baker'ın ve tüm kaykay camiasının en hızlı "profesyonel" ünvanı alan kaykaycısı olan Terry Kennedy'nin Fly Society adlı 3 kişiden oluşan bir Rap, Hip-Hop grubu var. Baker 3 videosundaki bölümünde çalan müzik de Fly Society'e aittir.

dinlemek için tıklayın.

9 - Reverend Baron - Danny Garcia

Habitat Skateboards'un has adamlarından biri olan Danny Garcia, 2013'ten beri Reverend Baron grubunda gitarist olarak bulunmakta. Amerikan Folk ve Blues türünde çalan grup 60'ların vazgeçilmezi Saykodelik Rock'a da göz kırpıyor.

dinlemek için tıklayın.

10 - Chris Gentry

Chris Gentry'nin olayı biraz daha farklı. Kendi youtube sayfasında (CGNN) kaykay ve BMX etkinliklerini özet geçen rap şarkıları ile keyifli videolar oluşturuyor. Şiddetle izlemenizi tavsiye ediyoruz.

dinlemek için tıklayın.